Návod na přípravu "Augustiniánské Svatomartinské husy" za 25 minut!
11. 11. 2021 -
Milí hosté,
v případě, že jste si prostřednictvím našeho e-shopu www.augustian-life.cz objednali Svatomartinskou husu, níže Vám uvádíme postup, jak tento pokrm nejlépe připravit.
INFORMACE K PŘÍPRAVĚ MENU:
- Husí prsa sous vide opečte na rozpálené pánvi nejdříve kůží dolů 5-7 min., následně z druhé strany cca 4 -5 min.
- Zelí ohřejte v rendlíku
- Špecle orestujte na másle cca 5 min.
- Šípkovou omáčku ohřejte zvlášť a přelijte kachní prsa
- Hráškové lusky a hrušky orestujte na másle se špetkou soli, cukru a zakápněte vínem
Husí prsa sous-vide na zelí z červené řepy s houbovými špeclemi a šípkovou omáčkou. Al: 1,3,7. Skladujte při teplotě do 4 °C a spotřebujte do 4 dnů ihned po otevření. Kachní prsa doporučujeme vytáhnout z lednice 2 hodiny před přípravou.
Dobrou chuť přeje tým Augustiniánského domu.